Kövess minket!
  
     

Kezdő angol

Kezdő angol
2014, március 17.

“Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele háromszor. Először, hogy legyőzd a félelmedet. Másodszor, hogy megtanuld, hogyan kell csinálni. Harmadszor, hogy kiderítsd, szereted-e csinálni.” (Virgil Thomson)

Mai világunkban szinte elengedhetetlen az angol nyelv ismerete. Azonban sokan döntenek egy másik idegen nyelv elsajátítása mellett, és később megbánják választásukat. Szintén gyakran előfordul, hogy bár valaki tanult angolul diákkorában, a hosszú évek alatt, amíg nem gyakorolta, elhalványult a tudás.

Ilyen esetekben sincs ok az aggodalomra, hiszen az angol nyelvtanfolyamok rendkívül széles skálán mozognak, nem csupán intenzitás, hanem tudásszint szerint is. Ennek ételmében számos kezdő angol tanfolyam közül válogathatnak a tanulni vágyók.

Mit tartalmaz általában egy kezdő angol tanfolyam?

  • Az ABC megtanulása és a kiejtés szabályai
  • Számok, számolás
  • Alapvető kifejezések
  • Színek
  • Tulajdonságok
  • Alapfokú nyelvvizsgára való felkészítés

Az angol nyelv elsajátítása nem nehéz feladat, azonban nem mindegy, milyen szisztéma szerint haladnak a tanfolyamon. Fontos, hogy minden ismeretet logikusan felépítve, hatékony módszerrel adjanak át a kezdő angol tanfolyamon, megszerettetve ezzel az angol nyelvet, hiszen az alapokon múlik minden.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoltanfolyam.eu.angol tanfolyam.1
Tanfolyam

Úgy érzed, hogy csak tanulod az angol nyelvet, de valahogy mégsem megy? Elérhetetlen célnak gondolod, hogy valaha is angolul beszélj?...

Close