Kövess minket!
  
     

Junior program: Nyelvtanulás anyanyelvi környezetben

Junior program: Nyelvtanulás anyanyelvi környezetben
2017, március 1.

A mai világban lassan elengedhetetlen lesz gyermekeink számára a helyes és pontos idegen nyelv tudás. Ahogy a kicsik felnőnek egyre többször jelenik meg életükben a nyelvtudás szükségessége, mind az iskolában a továbbtanulás terén, mind majd később munkavállalásnál, de akár a hétköznapi tájékozódás, szórakozás terén is igen nagy előnyt jelent.

Az iskolákban általában többféle nyelv közül választhatnak a gyerekek, német, francia, akár olasz, de általánosságban először az angol nyelvvel, mint világnyelvvel ismerkednek meg a kicsik. Az angol nyelv alapfokú ismerete szinte már elvárás hazánkban, még az idősebb lakosság egy része is beszéli. Ám sajnos még a fiatal közösség jelentős hányada sem beszéli folyékonyan ezt a világnyelvet, mert sokszor az iskolai nyelvi órák nem készítik fel eléggé, akár egy esetleges nyelvvizsgára sem, a diákokat.

Az angol nyelvtanulásban is segít előrébb jutni cégünk, a World Education Kft. junior programja! Akár egész fiatalkorú diákok is jelentkezhetnek nyelvtanfolyamainkra, a 8-21 éves korosztályt céloztuk meg ezzel a programmal. Junior programunk keretében anyanyelvi környezetben tanulhatnak a résztvevők, természetesen megfelelő felügyelet mellett. A program ideje alatt folyamatosan arra kényszerülnek a diákok, hogy intenzíven, a mindennapi életben is használják az angol nyelvet, jelentős szerepet játszik ebben a külföldi családoknál vagy kollégiumokban történő elszállásolás.

A junior program a nyelvtanulás mellett plusz élményeket is nyújt a diákok számára. A tanfolyami órák után különböző programlehetőségek, kulturális események, látnivalók várják a program résztvevőit. A program a különböző intenzitású nyelvi órák mellett természetesen tartalmazza a diákok mindennapi étkezését, munkatársaink segítenek a reptéri indulásban, majd érkezésben is. A junior programban a diákok rengeteg plusz élménnyel gazdagodhatnak, amellett, hogy igazán hatékonyan fejlődik angol nyelvtudásuk.

Programunk nem csupán angol nyelvterületeken érhető el, választható több idegen nyelvi területen is, így német, olasz, francia és spanyol programokkal is várjuk jelentkezőinket.

Válassza Ön is gyermekének junior programunkat, hogy ezzel megalapozza vagy továbbfejlessze nyelvtudását! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.worldedu.hu webcímre, illetve felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 897 7828-as telefonszámon vagy az info@worldedu.hu e-mail címen!

Olvastad már?

 • Angol tanár

  Angol tanár

  Angol tanárt keresel, de még nem találtad meg az…
 • Nyelvoktatás

  Nyelvoktatás

  Nehezen érted meg az angol anyanyelvűeket? Problémát okoz megfogalmazni…
 • Angol feladatok

  Angol feladatok

  Sajnos sokszor hallani, hogy valaki megbukik a nyelvvizsgán. Hiába…
 • Kezdő angol

  Kezdő angol

  “Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele…

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoltanfolyam.eu_.angol-tanulas.5
Angol nyelvtanulás

Angolul tanulni nagyszerű és élvezetes dolog. Persze itt nem a lázas tanulásra kell gondolni, amikor a vizsga előtti utolsó napokban...

Close