Kövess minket!
  
     

Angol nyelvtan

Angol nyelvtan
2014, március 17.

Sok azt állítják, hogy az angol nyelvtant nagyon egyszerű megtanulni. A legtöbb nyelviskola és angol tanár ezt hangoztatja, és ha a diák nem tudja tartani a tempót, akkor úgy vélik, vele van a gond.

Azonban ez nem így van. Az angol nyelvtan igenis nehéz, gondoljunk csak bele, összesen 12 különböző igeidő van! Persze egy angol anyanyelvű ember, pláne egy amerikai polgár, sem használja mind a 12 igeidőt. Ha csak azokat tanulnánk meg, amikre tényleg szükség van – tehát ami elegendő arra, hogy minden helyzetben pontosan ki tudjuk fejezni magunkat – akkor tényleg egyszerű lenne az angol nyelvtan.

Sajnos ez azonban nem elég egy nyelvvizsgához, és amíg angol tudásodat csak nyelvvizsgával tudod igazolni, addig muszáj lesz megtanulni az angol nyelvtant és annak minden elemét, szabályát. Ez sokszor valóban nehéz, mivel sok esetben nagyon hasonlóak a helyzetek és nem könnyű feladat eldönteni, hogy mikor melyik szabályt vagy kifejezést kell alkalmazni.

Azonban hatékony módszer és oktatóanyag használatával, érthető magyarázatok és példák kíséretében, és persze a diák szorgalmával elsajátítható az angol nyelvtan!

Olvastad már?

 • Magántanár

  Magántanár

  Ha valaki elhatározza, hogy angolul szeretne tanulni, több lehetőség…
 • Angol tanár

  Angol tanár

  Angol tanárt keresel, de még nem találtad meg az…
 • Oktatás

  Oktatás

  Az idegen nyelvek ismerete manapság elengedhetetlen. Ezek közül kiemelkedik…
 • Nyelvoktatás

  Nyelvoktatás

  Nehezen érted meg az angol anyanyelvűeket? Problémát okoz megfogalmazni…

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoltanfolyam.eu_.angol-tanulas.1
Ingyen angol

Amikor valaki eldönti, hogy szeretne megtanulni angolul, számos lehetősége van a módszert illetően. Azonban hiába van rengeteg jó nyelviskola és...

Close