Kövess minket!
  
     

Angol feladatok

Angol feladatok
2014, március 17.

Sajnos sokszor hallani, hogy valaki megbukik a nyelvvizsgán. Hiába a rengeteg tanulás, ha nincs, aki megfelelően felkészítsen, bizony esélyes, hogy elvérzel a nyelvvizsgán. Nem azért, mert nem tudsz elég jól angolul, gyakran az jelenti a legnagyobb problémát, hogy nem találkozunk olyan feladatokkal, amik a nyelvvizsgán előfordulhatnak.

Persze rengeteg feladattal találkozhatunk angol munkafüzetekben és nyelvkönyvekben, azonban ha az angol tanár nem elég felkészült, vagy más módszerben hisz, megtörténhet, hogy kevés lehetőséged van gyakorolni az adott típusú feladatot, rosszabb esetben egyáltalán nem is látsz nyelvvizsga típusú angol feladatokat. Szintén problémát okoz, hogy nyelvvizsga központonként változik a feladatok jellege.

Aggodalomra azonban semmi ok! Amennyiben nyelvvizsgára készülsz, első lépésben tájékozódj a nyelviskolákkal kapcsolatban. Ha eldöntötted, melyik intézménynél szeretnél vizsgázni, figyelmesen olvasd végig az összes nyelvvizsgával kapcsolatos információt, vizsgáld meg a feladatok jellegét! Ha van, töltsd ki a próba feladatlapot, illetve keress hasonló feladatokat és gyakorold szorgalmasan, így biztosan nem érthet meglepetés a nyelvvizsgán!

Jó tanulást és sok sikert a nyelvvizsgához!

Olvastad már?

 • Oktatás

  Oktatás

  Az idegen nyelvek ismerete manapság elengedhetetlen. Ezek közül kiemelkedik…
 • Tanulási módszerek

  Tanulási módszerek

  A nyelvtanulás nagyon fontos részét képezi életünknek, főleg, ha…
 • Kezdő angol

  Kezdő angol

  “Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele…
 • Angol nyelvtan

  Angol nyelvtan

  Sok azt állítják, hogy az angol nyelvtant nagyon egyszerű…

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoltanfolyam.eu_.angol-tanulas.3
Tanulási módszerek

A nyelvtanulás nagyon fontos részét képezi életünknek, főleg, ha a munkánk során is alkalmaznunk kell az angol nyelvet. Ekkor szinte...

Close